logotype
image1 image2 image3

Kvalitetni proizvodi uz brzu i povoljnu uslugu - obratite nam se s punim povjerenjem!

XLINE tende

Zimski vrt je ukras svakog doma, oaza za čovjeka, životinje i biljke Mjesto na koje se povlačimo kako bi se odmorili i uživali. Tenda XLINE, brine se za idealnu klimu zimskog vrta bez obzira na položaj sunca, povezuje dizajn i visoku kvalitetu. Kao i sve naše tende i tende linije XLINE sukladne su certifikatu CE. Kvalitetni materijali i otporni na koroziju i slojevi zaštite jamče dugotrajan proizvod s garancijom od 5 godina, u kojima se možete veseliti sunčevoj svjetlosti.

Granične mjere

Jednodjelna tenda: 6 x 7 m (ovisna o odabiru materijala)
Kombinirana tenda: 8 x 6 m

Maksimalna veličina tende linije XLINE vam ne odgovara? Tada naručite tendu XLINE linije, kao kombiniranu tendu ili sastavljenu od više dijelova.
Prednost kombinirane tende je, što je za kombiniranu tendu, koja se sastoji od dva dijela, potreban samo jedan motor i tako se smanjuju troškovi. Višestruki sustavi inače zahtjevaju svaki svoj motor, odnosno svaki element linije XLINE vlastiti motor, kako bi se mogli nadzirati odvojeno.

Uvjeti i montaža

Linija XLINE je sustav koji može zasjeniti veliku četvrtastu površinu. Položaj staklenih površina pri tom ne igra nikakvu ulogu – dostupno je gotovo sve – horizontalno, vertikalno, dijagonalno. Produžetak tende, moguć je već preko ugrađene, tako da tkanina ostaje u svakoj poziciji zategnuta.

Vašu tendu linije XLINE možete opremiti motorom ili motorom na daljinsko upravljanje. Tende linije XLINE su standardne s  odvojenom konzolom na unutarnjoj konstrukciji, montiranoj u zimskom vrtu. Postoji i mogućnost da se linija XLINE  s U-odvojenim konzolama, montira na donju površinu luka, direktno u zid ili na strop uz pomoć nosača.

   

Nagibni kut

Tende linije XLINE mogu imati nagib do 90° što znači da možete osjenčiti velike prozorske površine, a možete ih montirati ili na doljnje ili na gornje površine.

DistanzkonsoleU-DistanzkonsoleLeibungsmontageDeckenmontage

Tkanine

SoltisPreporučujemo da tendu line XLINE opremite odabirom tkanine Soltis ili akril. Tkanina Soltis je prikladna za stvaranje čistog hlada, a akril tkanina pak nudi prednosti visoke vodoodbojnosti.

PVC - Soltis®

Soltis®-tkanina pruža prirodan pad svjetlosti, neobičajen stupanj prozirnosti, a time i pogled prema van. Osim toga, Soltis-tkanine su posebno otporne na vremenske prilike, izdržljive na oštećenja izazvana klimatskim uvjetima i zadržavaju gipkost i mehanička svojstva.

Lumera

Lumera, ova vrhunska tkanina za tende označena je posebno sjajnim bojama, čiji se sjaj dugo zadržava. Zahvaljujući vrlo glatkoj i gustoj gornjoj površini tkanine, zadržavanje prljavštine na tendi nije moguće, odnosno vrlo je teško (učinak samočišćenja). Tkanina je vrlo nepromočiva.

UV-zaštita

Kvalitetna akrilna tkanina za tende, upotpunjena je nizom dodataka, tako da je prikladna za sve vanjske prostore. UV-zaštita tkanine prema UV-standardu 801 dostupna je u rasponu od faktora 40 - 80.
 

TexGard – Easy-Clean       

Posebnim oplemenjivanjem i tkanjem, dobivene su njene posebne osobitosti. U to se ubrajaju male mogućnosti za prljanjem materijala, visoka vodootpornost i smanjena površinska zategnutost. Poseban način učvršćivanja materijala pruža dugotrajan učinak zategnutosti. Tako je smanjena i mogućnost prodora vode, vlage i prljavštine.

All-Weather (pogne za sve vremenske uvjete)

All-Weather-kvaliteta upotpunjena je tkanina istkana posebnim tkanjem, uz dodatak akrilne boje i drugih primjesa. Idealna je kombinacija za  zaštitu od sunca, rose i blage kiše.

Palete boja

GestellfarbeOsnovna boja je bijela RAL 9016.
Tenda se može isporučiti u svim RAL-bojama.RAL-Farbfächer

Sigurnost i udobnost bez pritiska na gumb

Stalno se mjeri jačina vjetra, intenzitet sunca i brzina vjetra. Pri sunčevoj svjetlosti tenda se sama spušta, a kad je jak vjetar sama se podiže.


Natkrivenost

Zakrivljene i zatamnjene površine, koje se nalaze ispod tende linije XLINE, neovisne su od položaja sunca. Da bi se osigurala optimalna osjenčenost zapadnog pročelja objekta pri jakom suncu, vodilica se može opcionalno produžiti do 1200 mm. Dobivate dodatnu natkrivenost i sjenu.

Bočni kraj

Vodilice sprečavaju svjetle praznine koje Vas ometaju i jamče ujednačene sjene tende u zimskom vrtu.
 

Ugrađeni kišni oluk (žlijeb)

 Širok i velik, automatski ugrađen oluk, funkcionalan, i odličan.