logotype
image1 image2 image3

Kvalitetni proizvodi uz brzu i povoljnu uslugu - obratite nam se s punim povjerenjem!

PERGOLINE tende

Natkrivenost i osjenčanost terasa i vanjskih ugostiteljskih objekata

Zamislite situaciju: uživate na terasi, u hladovini, izbjegavajući ljetno sunce... Odjednom se zatamni nebo, i počinje kiša, dok vaši susjedi brzo spremaju svoju terasu, vi i dalje uživate u suncu i kiši. Mirno sjedite,  zahvaljujući tendi linije PERGOLINE.

PERGOLINE je tenda načinjena od zaštićenog materijala za natkrivanje terasa. Zaštita od sunca i kiše je karakteristično obilježje koje predstavlja ovaj proizvod. PERGOLINE se koristi i za odjeljivanje prostora za pušenje.  Dodatno se tenda linije PERGOLINE može postaviti na bočni zid ili na fasadu.

I tende linije PERGOLINEsukladne su certifikatu CE. Kvalitetni materijali i otporni na koroziju i slojevi zaštite jamče dugotrajan proizvod s garancijom od 5 godina.


Granične mjere

 Jednodjelne tende: 6 x 7 m x 3 m visina (graničnik)
Višedjelne tende: 8 x 7 m x 3 m visina (graničnik)

Ne odgovaraju vam navedene mjere  tendi linije PERGOLINE, naručite tendu linije PERGOLINE kao višedjelnu tendu, i spojite je u jednu cjelinu.

 

 

 

Korištenje i montaža

WandmontageDeckenmontageSteher

 

 

 

 

 

PERGOLINE, za razliku od tendi koje natkrivaju zimske vrtove, ne treba klasičnu podkonstrukciju,  budući da se učvršćuje u zid ili na strop. Nosač (graničnik) se pričvršćuje u pod.  

PERGOLINE koristite uvijek s motorom ili motorom na daljinsko upravljanje. 

 

 

 

Tkanine

AcrylPreporučujemo da tende linije PERGOLINE  premite u tkaninama Soltis ili akril. Soltis tkanina je prikladna za čisto zasjenjenje, dok je tkanina akril izuzetno vodootporna tkanina.

Soltis®-tkanina pruža veliku i prirodnu svjetlost, neobičan stupanj prozirnosti, i pogled prema van. Osim toga Soltis tkanine su posebno otporne, postojane u svim klimatskim uvjetima i zadržavaju svoju gipkost i mekoću, kao i mehaničke osobnosti.

 UV-zaštita

Kvalitetna akrilna tkanina za tende, upotpunjena je nizom dodataka, tako da je prikladna za sve vanjske prostore. UV-zaštita tkanine prema UV-standardu 801 dostupna je u rasponu od faktora 40 - 80.
 

Lumera

Ova vrhunska tkanina za tende označena je posebno sjajnim bojama, čiji se sjaj dugo zadržava. Zahvaljujući vrlo glatkoj i gustoj gornjoj površini tkanine, zadržavanje prljavštine na tendi nije moguće, odnosno vrlo je teško (učinak samočišćenja). Tkanina je isto tako vrlo nepromočiva.

 

TexGard - Easy-Clean

Posebnim oplemenjivanjem i tkanjem, dobivene su njene posebne osobitosti. U to se ubrajaju male mogućnosti za prljanjem materijala, visoka vodootpornost i smanjena površinska zategnutost. Poseban način učvršćivanja materijala, pruža dugotrajan učinak zategnutosti. Tako je smanjena i mogućnost prodora vode, vlage i prljavštine.

All-Weather

All-Weather-kvaliteta upotpunjena je tkanina istkana posebnim tkanjem, uz dodatak akrilne boje i drugih primjesa. Idealna je kombinacija za  zaštitu od sunca, rose i blage kiše. RAL-Farbfächer

Standardne boje

Standardna boje je bijela RAL 9016.
  PERGOLINE je dostupna u svim RAL-bojama.

 

Dodatne mogućnosti

Sigurnost i kvaliteta bez pritiska gumba

WindsensorStalno se mjeri jačina vjetra, intenzitet sunca i brzina vjetra. Pri sunčevoj svjetlosti tenda se sama spušta, a kad je jak vjetar sama se podiže.


 

 

 

Toplinski grijači / Svjetlosne trake

LichtleisteUživajte na terasi ili balkonu u ugodnoj toplini infra-crvenog svjetla i u opuštajućoj svjetlosti WO&WO proizvoda. Svitanjem dana, za vas započinje putovanje na jug. Sa sistemom grijača i svjetlosti stvarate vlastiti mediteranski duh. Ugodno svjetlo i osjetna toplina učinit će vas neovisnima od dobadana i godišnjih doba!

 

Natkrivenost

Zakrivljene i zatamnjene površine, koje se nalaze ispod tende PERGOLINE linije neovisne su od položaja sunca. Da bi se osigurala optimalna osjenčenost zapadnog pročelja fasade pri  jakom suncu, vodilica se može opcionalno produžiti do 1200 mm. Dobivate dodatnu natkrivenost i sjenu.

Kišni oluk (odvod)

RegenrinneU vodilice ugrađeni integrirani odvod za vodu, dodatak je koji štiti  vas i vaš  namještaj na terasi.


 

 

 

 

Tkanine s natpisom

StoffbedruckungVlasnik se kafića ili restorana, vaši gosti sjede zadovolnji ispod tende linije PERGOLINE. Upotpunite ukupno sliku individualnom reklamom. Zahvaljujući mogućnosti tiska na tkaninu, možete otisnuti logo ili znak na tkaninu, što je za vas dobra i korisna poslovna reklama. A kako bi bilo da otisnete fotografiju na tendu linije PERGOLINE?