logotype
image1 image2 image3

Kvalitetni proizvodi uz brzu i povoljnu uslugu - obratite nam se s punim povjerenjem!

FREELINE tende

Natkrivenost i osjenčanost terasa i vanjskih ugostiteljskih objekata

Tende linije FREELINE prikladne su za sjenčanje terasa, sjenica i vanjskih ugostiteljskih objekata. Sustav se razvio pomoću osnovnog sustava tendi linije PERGOLINE i nije potrebno učvršćivanje na objekat. Tenda je samostojeća, s dva čelična nosača koji se učvršćuju u betonski temelj. Tende linije FREELINEsukladne su certifikatu CE. Kvalitetni materijali i otporni na koroziju i slojevi zaštite jamče dugotrajan proizvod s garancijom od 5 godina.


Granične mjere

Jedodjelna tenda: 5 x 5 m x 2,2 m visina (nosač)

 

Upotreba i montaža

Tende linije FREELINE uvijek možete udobno koristiti s motorom ili s motorom na daljinsko upravljanje.

   Steher

Tende linije FREELINE, za razliku od ostalih tendi, ne zahtjevaju klasičnu montažnu podkonstrukciju, budući da je nosač već montiran u pod.

 

 

Tkanine

Preporučujemo da tende linije FREELINE opremite tkaninama Soltis ili akril. Soltis je prikladna za sjenčenje prostora, a akril je vodootporna tkanina.

PVC - Soltis®

Soltis®-tkanina pruža prirodan pad svjetlosti, neobičajen stupanj prozirnosti, a time i sjajan pogled prema van. Osim toga, Soltis-tkanine su posebno otporne na sve vremenske prilike, izdržljive na oštećenja izazvana klimatskim uvjetima i zadržavaju gipkost i mehanička svojstva.

UV-zaštita

Kvalitetna akrilna tkanina za tende, upotpunjena je nizom dodataka, tako da je prikladna za sve vanjske prostore. UV-zaštita tkanine prema UV-standardu 801 dostupna je u rasponu od faktora 40 - 80.
 

 Lumera

Ova vrhunska tkanina za tende označena je posebno sjajnim bojama, čiji se sjaj dugo zadržava. Zahvaljujući vrlo glatkoj i gustoj gornjoj površini tkanine, zadržavanje prljavštine na tendi nije moguće, odnosno vrlo je teško (učinak samočišćenja). Tkanina je isto tako vrlo nepromočiva.

 TexGard - Easy-Clean

 Posebnim oplemenjivanjem i tkanjem, dobivene su njene posebne osobitosti. U to se ubrajaju male mogućnosti za prljanjem materijala, visoka vodootpornost i smanjena površinska zategnutost. Poseban način učvršćivanja materijala, pruža dugotrajan učinak zategnutosti. Tako je smanjena i mogućnost prodora vode, vlage i prljavštine.

All-Weather

All-Weather-kvaliteta upotpunjena je tkanina istkana posebnim tkanjem, uz dodatak akrilne boje i drugih primjesa. Idealna je kombinacija za  zaštitu od sunca, rose i blage kiše.

 Paleta boja

Standardna boje je bijela RAL 9016.
Za posebno opremanje tende su dostupne u svim RAL-bojama

 

Dodatne mogućnosti

Sigurnost i udobnost bez pritiska gumba

Stalno se mjeri jačina vjetra, intenzitet sunca i brzina vjetra. Pri sunčevoj svjetlosti tenda se sama spušta, a kad je jak vjetar, sama se podiže.

 Toplinski grijači / Svjetlosne trake

Uživajte na terasi ili balkonu u ugodnoj toplini infra-crvenog svjetla i u opuštajućoj svjetlosti WO&WO proizvoda. Svitanjem dana, za vas započinje putovanje na jug. Sa sistemom grijača i svjetlosti stvarate vlastiti mediteranski duh. Ugodno svjetlo i osjetna toplina učinit će vas neovisnima od dobadana i godišnjih doba!

Kišni oluk (odvod)

RegenrinneU vodilice ugrađeni integrirani odvod za vodu, dodatak je koji štiti  vas i vaš  namještaj na terasi.

 

 

 

 

 

Tkanine s natpisom

StoffbedruckungVlasnik se kafića ili restorana, vaši gosti sjede zadovolnji ispod tende linije FREELINE. Upotpunite ukupno sliku individualnom reklamom. Zahvaljujući mogućnosti tiska na tkaninu, možete otisnuti logo ili znak na tkaninu, što je za vas dobra i korisna poslovna reklama. A kako bi bilo da otisnete fotografiju na tendu linije FREELINE?